Vind direct je vacature
Door alle vacatures bladeren

Vacatures Commercieel Medewerker Binnendienst

Vacatures Commercieel medewerker binnendienst

Ben jij iemand die altijd klaarstaat voor de klant? Iemand die niet alleen goed kan verkopen maar die ook kan adviseert en meedenkt over het verbeteren van de omzet en klanttevredenheid? Wellicht kan een functie als commercieel medewerker binnendienst dan wel goed bij jou passen. In een dergelijk beroep leer je alle ins en outs van het verkoopproces. Van verkoop tot bestellingen afhandelen en van de factuur opstellen tot de klant te woord staan in een adviserende rol. Als echte teamspeler denk je mee over de verbetering van de service en het product dat je aanbiedt en kijk je hoe je het beste collega’s van de buitendienst kunt ondersteunen. Zie jij jezelf in deze rol? Blader de vacatures voor commercieel medewerker binnendienst op Debanensite dan gauw door. Elke dag komen er nieuwe, leuke vacatures beschikbaar die wellicht goed aansluiten bij jouw passie. Omdat veel werkgevers vacatures voor commerciële medewerkers in de binnendienst aanbieden, zit er altijd wel een interessant bedrijf voor je bij waar je veel kunt leren en waar je leuke collega’s ontmoet.

Veel bedrijven die vacatures voor commercieel medewerker binnendienst aanbieden

Vanuit veel branches worden vacatures voor talentvolle commerciële medewerkers binnendienst geplaatst. De vraag is: hoe vind jij nu precies wat bij je past? Van telecom- en internetbedrijven tot de voedingsmiddelenindustrie, overal liggen kansen. Om snel te vinden wat je zoekt, heeft Debanensite daarom de mogelijkheid om zoekfilters in te stellen. Die vind je als je naar beneden scrolt en links onder ‘Resultaten filteren’ kijkt. Je kunt hier aangeven of je bijvoorbeeld alleen vacatures voor commercieel medewerker binnendienst van de afgelopen 24 uur wilt bekijken. Of je kunt aangeven dat je binnen een bepaalde branche zoekt. Bij een specifiek bedrijf de vacatures voor commercieel medewerker binnendienst doorzoeken? Dat kan ook! Zet je minder zoekfilters aan, dan verbreed je het zoekveld. Zet je er meer aan, dan zijn de getoonde vacatures afgestemd op jouw aanvullende eisen.

Een vacature voor commercieel medewerker binnendienst delen?

Zie jij een leuke vacature voor commerciële medewerker binnendienst en wil je die delen met iemand anders? Klik de vacature dan aan, je ziet rechts een aantal blauwe buttons staan. Klik vervolgens op de blauwe button ‘Stuur per e-mail’. Vul het e-mailadres van de ontvanger en die van jezelf in en sturen maar! Liever via Facebook, LinkedIn of Whataspp delen? Onder de blauwe buttons vind je de icoontjes die je kunt aanklikken.

Reageren op een vacature voor commercieel medewerker binnendienst

Heb je de knoop doorgehakt en wil je de werkgever laten weten dat je beschikbaar bent voor de job? Dan kun je via Debanensite ook direct solliciteren. Als je de vacature hebt aangeklikt, druk je op de groene knop ‘Solliciteer’. Je wordt nu doorverwezen naar de pagina met een online sollicitatieformulier. Vul hierop je contactgegevens in, schrijf een motivatietekst en upload je CV. Als je akkoord bent gegaan met ons privacybeleid en op ‘Sollicitatie versturen’ hebt geklikt, krijgt de werkgever meteen bericht dat je hebt gesolliciteerd.

Wat is jouw streepje voor op andere sollicitanten? Welke competenties heb je die maken dat jij helemaal in deze functie past? Het zijn een aantal vragen die je kunt beantwoorden in een motivatiebrief. Ben je benieuwd wat nog meer belangrijk is om hierin te zetten? Raadpleeg dan onze blog.

Veel werkgevers plaatsen vacatures voor commercieel medewerker binnendienst op Debanensite. De kans op het vinden van die ideale baan is daarom groot bij ons!

Bekijk 4 vacatures van commercieel medewerker binnendienst.

In het verleden zijn 648 vacatures ingevuld van commercieel medewerker binnendienst.

Delen

Stuur per email

Sluiten

Wijs iemand op deze functie door een email te sturen.

Vul je e-mailadres in

Let op: je hebt niet alles goed ingevuld. Vul het veld Aan en Van in en probeer opnieuw.


Annuleren Verzend