Genomineerd voor Website van het jaar 2017!
Genomineerd voor Website van het jaar 2017!
Vind direct je vacature
Door alle vacatures bladeren

Vacatures Kapitein

Vacatures Kapitein


Welkom op het onderdeel maritieme-vacature.nl van deBanenSite.nl, op deze pagina vindt u actuele vacatures van werkgevers in de maritieme sector.

Bent u momenteel kapitein of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk ons aanbod van vacatures. Wat houdt de functie van kapitein in? Als kapitein fungeert u als hoogst verantwoordelijke op een schip. De kapitein is eindverantwoordelijke voor alles wat er in en om het schip gebeurt. Als kapitein bent u in het bezit van de kennis, kunde, ervaring, evenals de nodige diploma's, brevetten en andere bewijzen van bekwaamheid om de functie adequaat uit te voeren. Waar de bemanning verantwoording aflegt aan de kapitein, legt de kapitein verantwoording af aan klanten, autoriteiten en andere diensten. Ook moet de kapitein in staat zijn de taken te verdelen en de bemanning aan te sturen.

U dient daarom te beschikken over goede communicatieve vaardigheden. Als kapitein draagt u de zorg voor het veilig manoeuvreren en navigeren van het schip. U bent verantwoordelijk voor het veilig en bedrijfseconomisch inzetten van het schip, de bemanning en het naleven van wettelijke reglementen. Om complicaties tijdens de reis te voorkomen is de kapitein in staat reizen en projecten voor te bereiden. Dit voorbereiden dient zorgvuldig te gebeuren, om zo de risico’s tot een minimum te beperken. Op het beperkte oppervlak van een boot zijn orde, netheid en hygiëne zeer belangrijk. Daarom let de kapitein erop dat aan de regelementen met betrekking tot hygiëne en veiligheid wordt voldaan.

De kapitein draagt zorg voor de werksfeer en haar personeel, en is in staat interne problemen op te lossen. Eventuele onveilige situaties en handelingen moeten door de kapitein worden gerapporteerd om verdere complicaties voor te zijn.

Bent u geschikt voor de functie van kapitein? Bekijk dan ons actuele vacature-aanbod van werkgevers in de maritieme sector.

Bekijk 0 vacatures van kapitein.

In het verleden zijn 12 vacatures ingevuld van kapitein.

Delen

Stuur per email

Sluiten

Wijs iemand op deze functie door een email te sturen.

Vul je e-mailadres in

Let op: je hebt niet alles goed ingevuld. Vul het veld Aan en Van in en probeer opnieuw.


Annuleren Verzend