Snel en gemakkelijk uw kandidaten beheren! Het Kandidaten Beheersysteem van deBanenSite uitgelegd

Terug naar overzicht

U heeft een vacature geplaatst op deBanenSite.nl en bent benieuwd naar de reacties van de sollicitanten. Via ons unieke Kandidaten Beheersysteem kunt u snel cv’s bekijken, kandidaten selecteren en hen met een automatisch gegenereerd antwoord afwijzen of uitnodigen voor een gesprek. Benieuwd hoe deze service werkt? Lees dan deze nieuwe blogpost van deBanenSite!

Cv’s bekijken

Als u bent ingelogd op deBanenSite, kunt u al uw instellingen bekijken. Denk aan het aantal actieve vacatures op deBanenSite, de hoeveelheid reacties op uw vacature en het e-mailadres waar de sollicitaties naar worden verzonden. U kunt in ons Kandidaten Beheersysteem kunt u ook snel cv’s bekijken door middel van de previewfunctie hoeft u niets te downloaden of te openen. Zodra u met uw cursor over het cv schuift, wordt het document uitvergroot. U kunt dan snel bekijken of de kandidaat aan uw eisen voldoet.

Afwijzen of uitnodigen

Voldoet de sollicitant niet aan uw wensen? Met één druk op de knop kunt u een afwijzing sturen naar de sollicitant. Dit is een standaard bericht die u zelf in kunt stellen bij uw instellingen binnen het Kandidaten Beheersysteem. De e-mail wordt vanaf uw eigen e-mailadres verstuurd. Een interessante kandidaat gevonden? Met hetzelfde gemak kunt u deze kandidaat uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Cv database

Wist u dat u in de cv-database van deBanenSite ook kandidaten op kunt zoeken? Tussen de ruim 775.000 cv’s zit er vast een geschikte kandidaat voor uw vacature tussen! U kunt specifiek naar onderdelen zoeken binnen de database, zoals functietitel, opleidingsniveau en/of regio. Op deze manier maakt u gemakkelijk een selectie van potentiële kandidaten.

Te weinig tijd? Werving en selectiemogelijkheden van deBanenSite

Zou u de selectie, afwijzing en uitnodigingen van kandidaten aan iemand anders willen overlaten? Heeft u te weinig tijd of ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen wij van deBanenSite u helpen. Wij bieden namelijk ook werving- en selectiemogelijkheden. Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden van onze werving en selectie? Houd dit blog in de gaten: binnenkort kunt u meer informatie op onze blog verwachten. U kunt ook altijd contact opnemen via telefoonnummer 072 – 5744544 sales@debanensite.nl.

Heeft u onze vorige blogposts ook al gelezen?