Een personeelsadvertentie maken

Terug naar overzicht

Een effectieve personeelsadvertentie leidt tot het juiste personeel. Maar hoe haalt u het beste uit uw vacature? En hoe ziet een voorbeeld personeelsadvertentie eruit? 

U bent op zoek naar personeel voor uw organisatie en het juiste wervingskanaal is daarin een belangrijke factor. Plaats daarom uw advertentie op deBanenSite.nl: met een bereik van ruim 10.000 werkzoekenden per dag - en dankzij onze jarenlange kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat u de juiste sollicitant bereikt. Bovendien kunnen wij uw personeelsadvertentie extra onder de aandacht brengen middels onze partnerwebsites, sociale media en een optimale vindbaarheid.

Hoe werkt het plaatsen van een personeelsadvertentie?
U zoekt een nieuwe medewerker in een bepaalde branche en u heeft waarschijnlijk al in gedachten welke doelgroep u het liefst bereikt. Maar hoe? Daar helpt deBanenSite.nl u bij. Onze arbeidsmarktcommunicatie adviseurs kunnen u dankzij hun kennis en ervaring daarbij goed adviseren.Wat voor advies?
Welk advies kunt u verwachten van onze adviseurs? Door hun kennis kunnen zij bijvoorbeeld uitstekend adviseren op het gebied van vindbaarheid en leesbaarheid van uw vacature. In welke regio kunt u uw personeelsadvertentie het beste uitzetten? Welke omschrijving kunt u het beste gebruiken en welke functietitel slaat het beste aan? Hoe kan de advertentie nóg meer onder de aandacht gebracht worden? Als u deze vragen heeft, kunt u vertrouwen op de adviseurs van deBanenSite.nl.

Het doel van uw personeelsadvertentie
Ons doel? Een zo optimaal mogelijke advertentie met als resultaat: de perfecte kandidaat vinden. Het enige wat u hoeft te doen, is uw vacaturetekst aanleveren. Deze wordt door onze afdeling handling gecontroleerd en zo optimaal mogelijk geplaatst. Uw personeelsadvertentie staat binnen één werkdag online op deBanenSite.nl. Tussendoor wordt er gemonitord hoeveel kandidaten de vacature hebben bekeken en gereageerd. Waar nodig kan de vacature tussentijds worden aangepast, verlengd of opnieuw geplaatst voor een hogere attentiewaarde.

Referenties
Bent u benieuwd wat andere organisaties vinden van deBanenSite.nl?

Texaco Nederland:

“Het aantal reacties op de eerste drie vacatures die we hebben uitgezet is prima, dus wij zijn erg enthousiast. Bedankt voor de toelichting destijds: jullie hebben helemaal gelijk gehad. Jullie kunnen Texaco Nederland tot een van jullie nieuwe klanten rekenen!”

Bens Reclame en Marketing:

“De zoektocht naar goed personeel is en blijft de basis van de kwaliteit van je onderneming. Door de gerichte aanpak van deBanenSite.nl hebben wij kwalitatief goede reacties ontvangen voor de vacatures binnen onze organisatie. Met name de regionale aanpak, waarmee we hebben kunnen voorkomen dat we reacties vanuit het hele land kregen, was de juiste aanpak. Bij de volgende zoektocht zullen we opnieuw van deze site gebruik maken.”

Gastouderbureau Kinderoase B.V.:

“Adverteren via deBanenSite.nl werkt! Wij hebben een vacature voortijdig laten verwijderen, omdat de juiste kandidaat al is aangesteld. Het voelt als een luxe om zoveel goede reacties te ontvangen voor een redelijk scherp tarief. Daarbij biedt deBanenSite.nl een goede persoonlijke afhandeling: slechts één telefoontje en alles wordt voor je geregeld.”

Bent u ook overtuigd?
Bij deBanenSite.nl gelden altijd scherpe tarieven op maat voor het plaatsen van een personeelsadvertentie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via sales@debanensite.nl of bel ons op 072 – 5744 544

In de vorige blogs van deBanenSite.nl leest u meer tips op het gebied van werving en selectie. Meer weten over deBanenSite.nl? Volg ons dan op Twitter of LinkedIn.