Werving en selectie? Ook dat biedt deBanenSite.nl!

Terug naar overzicht

Uw vacature is geplaatst op deBanenSite.nl en de zoektocht naar de beste kandidaat kan beginnen! Bij het invullen van een vacature komt er echter veel kijken: wellicht slaat de vacature enorm aan en staat u voor een keuze uit tientallen kandidaten. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Hoe maakt u nu de juiste selectie van kandidaten? deBanenSite.nl kan u bijstaan: onze arbeidsadviseurs kunnen namelijk ook de werving & selectie van personeel voor u uit handen nemen. U leest meer in deze nieuwe blogbijdrage.

Experts

Onze arbeidsadviseurs beschikken, behalve over veel kennis, ook over jarenlange ervaring in de werving- en selectie branche. Daardoor zijn zij uitermate bedreven in het snel en vakkundig selecteren van de juiste kandidaten.

Hoe werkt werving en selectie bij deBanenSite.nl?

U geeft bij deBanenSite.nl  aan waar u naar op zoek bent en wat het profiel van de ideale kandidaat is. Denk aan bepaalde opleidingen, werkervaring – moet hij of zij in een straal van een bepaald aantal kilometers wonen? Welke competenties vindt u belangrijk?

Kennismaking

Na een eventueel inventarisatiegesprek wordt de vacature via deBanenSite.nl geplaatst. De reacties komen bij onze arbeidsadviseurs terecht in plaats van rechtstreeks bij u. Als de adviseur een keuze uit de juiste sollicitanten heeft gemaakt, zal hij voorstellen om de eerste kennismakingsgesprekken met de kandidaten te voeren. In zo’n gesprek toetst de adviseur of de kandidaat aansluit bij uw bedrijf en uw wensen.

Tweede gesprek

Vervolgens wordt er aan u teruggekoppeld: wat zijn de bevindingen? Zijn er bijzonderheden waar u vanaf zou moeten weten? Welke kandida(a)t(en) is/zijn het meest geschikt en sluiten het beste aan bij uw vacature? De adviseur zal voorstellen met welke kandidaten hij een vervolggesprek aanraadt. Na uw goedkeuring wordt er een tweede gesprek in gepland bij uw organisatie. In dit gesprek maakt u kennis met de kandidaat en kan – indien u wenst – ook onze adviseur aanwezig zijn.

En de kosten?

De kosten, zoals u bent gewend van deBanenSite.nl, op maat en dus altijd scherp. De procedure kan naar uw wens worden aangepast. Bent u er klaar voor om één van onze specialisten in te schakelen? Neem dan contact op door te bellen naar 072 - 5744544 of door een e-mail te sturen naar sales@debanensite.nl.

Wilt u meer advies over het werven en selecteren van personeel? Houd dan de werkgeversblog van deBanenSite.nl in de gaten.