Haal het beste uit de zoektocht naar jouw baan dankzij deBanenSite.nl

Terug naar overzicht

Heb je je baan nog niet gevonden – en zoek je je suf? Er zijn een aantal handige tips & tricks van deBanenSite die je wellicht kunnen helpen. En het mooie is: je hoeft er héél weinig voor te doen! Heb jij je bijvoorbeeld al aangemeld voor het job alert van deBanenSite?

Hoe werkt het?

Als je een zoekopdracht doet op onze website, kun je automatisch een job alert instellen. Zoek je op het trefwoord “commercieel” in de regio Amsterdam? Dan krijg je automatisch een pop-up, waarmee je jouw inschrijving kunt bevestigen. Vul je naam en e-mailadres in, en je krijgt automatisch een e-mailtje als er een nieuwe vacature online komt met jouw ingestelde trefwoorden. 

Cv database

Nog een bijkomend voordeel van deBanenSite.nl: je kunt je cv achterlaten in onze database. Jouw cv is dan beschikbaar voor iedere werkgever die vacatures via onze website plaatst. Wist je dat dat ruim 2.500 werkgevers per jaar zijn? Zij kunnen gemakkelijk zoeken op functietitel of regio. Zorg er dus voor dat ook jouw cv vindbaar is voor deze werkgevers!

Carrièreadvies

Met deze tips vergroot je met minimale inspanning de kans op het vinden van de juiste vacature. Wil je op de hoogte blijven van handige tips en tricks als het gaat om solliciteren? Hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief? Waaraan moet je cv voldoen? En hoe maak je indruk op je toekomstige werkgever? Wil je meer carrièreadvies ontvangen? Deze onderwerpen en meer komen in ons blog aan bod.  

Elke dag nieuwe vacatures

Natuurlijk kun je ook regelmatig de website checken, waar je dagelijks nieuwe vacatures kunt vinden. De vacatures op deBanenSite.nl zijn altijd actueel én direct afkomstig van jouw toekomstige werkgever. Je hebt dus geen gedoe met uitzendbureaus, intermediairs of werving- en selectiebureaus. 

Wil je meer tips over solliciteren? Volg ons dan ook op FacebookTwitter en Instagram, waar je op de hoogte blijft van onze laatste blogs en nieuwtjes!